Ochutnajte ručne zbieraný čaj z čínskych plantáží, ktorého listy sa spracúvajú podľa tradície Sencha. Listy čajovníka sa najprv na 15-45 sekúnd „sparia“, aby sa predišlo ich oxidácii. Potom sa lístky zrolujú do ihličkovitého tvaru a sušia. Tak vzniká veľmi kvalitný čaj, ktorý nám dáva nálev zlatožltej farby s výraznejšou, ale hladkou chuťou, miernou horkosťou v dozvuku. Čaj Sencha je veľmi dobrý aj na pitie počas letných mesiacov, keďže lahodne vychladený osvieži organizmus. Balenie obsahuje nálevové sáčky. Každé čajové vrecúško je hygienicky balené do špeciálnej fólie, ktorá zaručí kvalitatívnu stálosť čajovej zmesi. Zároveň prebal zabezpečí kvalitu aj pri skladovaní pri nevhodnejšom prostredí (napr. vlhkom prostredí).